Onze digitale wachtkamer

Heeft u een vraag over uw dier? We bieden u de mogelijkheid om een korte tekst met uw vraag over uw dier te stellen. Ook kunt u een foto van de klacht naar ons zenden. Onze assistenten zullen uw vraag en/of foto van uw dier bekijken en beantwoorden. Zo krijgt u onze professionele veterinaire informatie. De dienst is open van 11:00 tot 18:00 op doordeweekse dagen en ook op zaterdag van 9:00 tot 11:00.

Hoe gaat het in zijn werk? Typ een korte duidelijke omschrijving van de klacht van uw dier. Plaats, indien gewenst, een foto van de klacht van uw dier. Wij stellen geen diagnoses via de chat. Als u de klacht van uw dier niet vertrouwt of het antwoord van ons is niet geheel duidelijk, dan adviseren wij u niet langer te wachten en een afspraak in onze kliniek te maken. Deze chat dienst is niet bedoeld voor spoedgevallen of voor het maken van een afspraak.

Upload foto

Bij spoedgevallen kunt u het beste de kliniek bellen 072 - 533 93 36

Wij zijn trots op onze kliniek!

Neem gerust hieronder een kijkje door de kliniek. Op deze manier kunt u rond kijken zonder dat u hier voor langs hoeft te komen. Wilt u contact met ons opnemen of online een afspraak maken. Dat kun u dat hier doen.

×

Reactie formulier

Hier een beschrijving
×