Missie.

(r)Evolutie van het leven ruimte geven en een (t)huis bieden.

De kracht van de natuur zoveel mogelijk gebruiken om te voorkomen dat er ziektes ontstaan of om een zo optimaal mogelijke genezing te bewerkstelligen. Dit alles onder een constante voorwaartse beweging van kennis opdoen, zowel binnen en buiten de kaders van de reguliere (EBM) geneeskunde.
We bereiken hiermee dat onder één dak diverse geneeswijzen gecombineerd kunnen worden ingezet, wat ons meer mogelijkheden geeft dan een ander.

Als het lichaam (huis) gezond is dan is je lichaam ook je thuis. Immers thuis is waar je je prettig en veilig voelt.
Ook binnen onze kliniek willen wij alle collega’s, klanten en dieren een huis bieden waarin wij ons uiterste best doen om zo goed mogelijk te zijn en daardoor zoveel mogelijk het veilige gevoel van een thuis te geven.

Visie

Een team hebben wat geluk ervaart in waar wij voor staan en gaan. Wij zijn géén top-down organisatie, bij ons is samenwerken de basis. Hierdoor is er ruimte dat 1+1=3 kan zijn.
We hebben lef om de continue ontwikkelingen in de geneeskunde bedding te geven. Kennis van zaken is belangrijk voor ons en eindigt niet na het behalen van een diploma. Kwaliteit en kwalitijd, daar betaalt u voor, we zijn het waard.
Want de verwondering van het leven blijven beleven! Dat is wat ons de energie geeft om met hoofd, hart en ziel ons werk te blijven doen binnen Sterkliniek Any Animal.

Met reguliere geneeskunde maken we ze beter, met evolutionaire geneeskunde maken we ze gezond.

Dierenarts

Wij bieden reguliere en complementaire diergeneeskundige zorg. Reguliere zorg bestaat uit eerstelijns & tweedelijns diergeneeskunde. Ook voor osteopathie en orthomoleculaire geneeskunde volgens de kPNI kunt u in onze kliniek terecht. We zijn zeven dagen per week geopend. De dierenartsen en paraveterinaire assistentes staan u graag te woord om de best mogelijke zorg voor uw huisdier te waarborgen. Meer weten…

Voeding

Binnen onze kliniek is de meest uitgebreide kennis op het gebied van voeding voor uw hond, kat en knaagdier aanwezig. Waarom zijn er zoveel chronische ziekten bij onze huisdieren? Voeding speelt een belangrijke rol hierin en wij vinden het belangrijk om hier extra aandacht aan te besteden. Onze vervolgopleidingen en scholingen zorgen voor de de nieuwste inzichten.  Meer weten…

Evolutionaire geneeskunde

Evolutionaire geneeskunde is de geneeskunde die zich bezighoudt met chronische ziekten bij mens en dier. Eén van onze dierenartsen (E. van Gijtenbeek) is aangesloten bij de M.B.O.G. en behandelt mensen én dieren. Ziekten als onder andere allergieën, reumatoïde artrose, huidaandoeningen, maagdarmklachten en chronische vermoeidheid.  Met behulp van gerichte bewegings-, gedrags- en voedingsinterventies kunnen we gezondheid weer verbeteren of herstellen. Meer weten…

Wij zijn trots op onze kliniek!

Neem gerust hieronder een kijkje door de kliniek. Op deze manier kunt u rond kijken zonder dat u hier voor langs hoeft te komen. Wilt u contact met ons opnemen of online een afspraak maken. Dat kun u dat hier doen.

×

Reactie formulier

Hier een beschrijving
×