Edith Kuiper

Oprichtster, eigenaresse, paraveterinair en veterinair leidinggevende.

Edith had het idee om de laagdrempeligheid van een dierenwinkel met de kennis en kunde van een dierenartsenpraktijk te combineren. Op 4 oktober 2005 werd Any Animal geopend. Edith heeft hiervoor als paraveterinair gewerkt bij Proteq dierverzekeringen en de Spoedkliniek voor Dieren in Amsterdam.

In 2014 is Dierenartsenpraktijk Any Animal geaccepteerd als een Sterkliniek en mogen we ons Sterkliniek Any Animal Heiloo noemen. Tevens zijn we verhuisd naar een zeer ruime kliniek met eigen parkeergelegenheid.
Het unieke van onze Sterkliniek is dat we zowel reguliere diergeneeskunde als complementaire diergeneeskunde uitvoeren.

Citaat van Edith: "Ik ben trots op wat we tot nu toe bereikt hebben. Mijn streven is om innoverend te blijven!"

De paraveterinaire uren van Edith zijn inmiddels allemaal overgenomen waardoor ze voldoende tijd heeft om dingen te creëren binnen de kliniek en collega's te helpen, en te stimuleren, om dat te doen waar ze goed in zijn!
Daarnaast springt ze als paraveterinair in waar nodig is. Hierdoor blijven de praktische vaardigheden aanwezig.

De organisatie Sterkliniek Dierenartsen BV, opgericht in 2005, is ISO 9001:2008 gecertificeerd. Dit certificaat wordt verleend door LRQA (Lloyd’s Quality Register Assurance). Deze internationaal vermaarde en geaccrediteerde organisatie toetst onze organisatie of wij ons aan alle verplichtingen en regels houden. We worden dus getoetst door een onafhankelijk organisatie buiten onze beroepsgroep, dat is voor u extra zekerheid.

2016

Opleidingstraject Begeleider intervisie voor dierenartsen.


2015

Opleidingstraject Veterinair Leidinggevende 17 december 2015 afgerond.


2015

Coach Hersenwerk voor honden.


2010

Opleiding orthomoleculaire geneeskunde bij de Natura Foundation afgerond.


2008

Het bedrijf CarniVoer VOF begonnen met mede-eigenaars Erwin van Gijtenbeek en Willem Kooijman. Dit bedrijf maakt rauwe voeding voor honden en katten. De gedachte is om chronische ziekten bij honden en katten enorm te verminderen met behulp van de juiste voeding.


2005

Aanvang dierenartsenpraktijk Any Animal


2003 tot 2004

Werkzaam als veterinair medewerkster voor Dier en Zorg dierverzekeringen in Alkmaar.


2000 tot het voorjaar 2005

In meerdere dierenklinieken invalwerk gedaan.


1999-2005

Gewerkt in de spoedkliniek voor dieren te Amsterdam. Eerst fulltime en daarna als invalkracht blijven werken tot de start van dierenartsenpraktijk Any Animal. Het werken bij de spoedkliniek heeft een enorme praktijkervaring meegegeven en veel kennis in de diergeneeskunde.


2000

Diploma paraveterinair behaald.


Wij zijn trots op onze kliniek!

Neem gerust hieronder een kijkje door de kliniek. Op deze manier kunt u rond kijken zonder dat u hier voor langs hoeft te komen. Wilt u contact met ons opnemen of online een afspraak maken. Dat kun u dat hier doen.

×

Reactie formulier

Hier een beschrijving
×