Erwin van Gijtenbeek

Eigenaar, dierenarts, osteopaat voor dieren, orthomoleculair geneeskundige volgens de klinische Psycho-Neuro-Immunologie. UDN:263024

Erwin is afgestudeerd in 1988 aan de faculteit diergeneeskunde te Gent. Hij combineert de diergeneeskunde met de osteopathie, voeding, beweging en gedrag. Dus niet enkel osteopathie, diergeneeskunde of voeding, maar alle drie. Dit geeft betere resultaten dan een van de drie geneeswijzen alleen. In zijn opleiding heeft hij zich altijd verbaasd dat reguliere geneeskunde geen blijvende oplossing had voor chronische ziekten. Enkel symptoombestrijding werd onderwezen. Hij is verder gaan studeren om oplossingen voor chronische ziekten te vinden. In onze kliniek biedt hij nu de mogelijkheid afhankelijk van uw wens om op reguliere of complementaire wijze uw dier te benaderen.

Najaar 2015 was Erwin de initiator voor een werkgroep over rauwe voeding voor dieren. Deze werkgroep is inmiddels actief en zet zich in voor de kwaliteit en veiligheid wat rauwe diervoeding betreft, nationaal en internationaal.

2013

Opleiding orthomoleculaire geneeskunde volgens de klinische Psycho-Neuro-Immunologie afgerond.


2009

Afgestudeerd als osteopaat voor paarden, honden en katten aan het opleidingsinstituut I.C.R.E.O.


1988 tot 1990

Werkzaam geweest aan het Equine Reproduction Laboratory. Daar heeft hij zich bezig gehouden met de voortplanting en vruchtbaarheid van paarden en honden. Daarna als practicus voor gezelschapsdieren en sportpaarden gaan werken.
Erwin heeft een bijzondere interesse in tandheelkunde en het herstellen van botbreuken (osteosynthese) en kniebanden bij honden en katten. Hij heeft in Zwitserland en Duitsland zijn opleiding osteosynthese gevolgd en heeft een aanvullende opleiding tandheelkunde paard en gezelschapsdieren afgerond.


Wij zijn trots op onze kliniek!

Neem gerust hieronder een kijkje door de kliniek. Op deze manier kunt u rond kijken zonder dat u hier voor langs hoeft te komen. Wilt u contact met ons opnemen of online een afspraak maken. Dat kun u dat hier doen.

×

Reactie formulier

Hier een beschrijving
×