Melanie Beentjes

Paraveterinair

Melanie is momenteel onze jongste paraveterinair assistente. Tijdens haar MAVO diploma uitreiking waarbij Edith aanwezig was, vertelde ze dat ze graag paraveterinair wilde worden. Een nieuwe zaterdagbaan was de beloning naast haar MAVO diploma. Voor veel klanten van ons is ze sinds 2012 dan ook al een bekend gezicht achter de balie.
Tijdens haar opleiding heeft ze stage gelopen bij verschillende praktijken, waaronder ook de onze. Dit was geen gemakkelijke periode voor haar, de lat lag hoog. Melanie heeft in deze periode een enorme groei doorgemaakt. Ze heeft laten zien dat ze een meer dan een goede paraveterinair wil worden en haar ambitie ligt in de operatiekamer en alles daar om heen.
Nu ze gediplomeerd paraveterinair is, heeft zij als hoofdtaak om de operatie kamer en alles wat daar mee te maken heeft up-to-date te houden. Natuurlijk blijft u Melanie nog achter de balie zien, maar minder dan voorheen.

2016

Juni 2016
Melanie is geslaagd voor haar diploma paraveterinair dierenartsassistente!


2015 - 2016

Melanie is overgegaan en gaat het examenjaar in voor paraveterinair.


2014

Melanie zal de aankomende jaren steeds meer taken binnen Any Animal gaan uitvoeren. Het traject zal gelijk opgaan met de theorie van haar opleiding.


2012 tot heden

Melanie zit in het eerste jaar van de opleiding dierverzorging/paraveterinair MBO4 in Alkmaar. Over 4 jaar hoopt zij haar diploma paraveterinair te hebben gehaald.


Wij zijn trots op onze kliniek!

Neem gerust hieronder een kijkje door de kliniek. Op deze manier kunt u rond kijken zonder dat u hier voor langs hoeft te komen. Wilt u contact met ons opnemen of online een afspraak maken. Dat kun u dat hier doen.

×

Reactie formulier

Hier een beschrijving
×