Nieuws Video series

Gratis lezing arthrose en arthritis bij hond en kat.

Op zaterdagavond 14 januari 2012 geven wij een gratis lezing over arthrose en arthritis bij de hond en kat. Hoe is een gewricht ontstaan, hoe is het opgebouwd en door welk gestoord werkingsmechanisme ontstaat arthrose. Wat kunnen we eraan doen. Dit zijn o.a. de zaken die aan bod komen.

De locatie is dierenartsenpraktijk Any Animal westerweg 291 te Heiloo.

Aanmeldingen voor de lezing kunnen enkel door reserveringen bij ons aan de bali of op telefoonnummer 072-5339336.   Wij hebben maximaal 30 plaatsen beschikbaar.

De praktijk is die avond open om 19.00 uur en het begint stipt om 19.30 uur en de lezing zal twee uur duren. De lezing wordt gegeven door Erwin van Gijtenbeek, dierenarts, dierosteopaat en nutritioneel geneeskundige.