Hoewel we in de kliniek echt ons best doen om een bezoek aan de dierenarts voor huisdieren zo min mogelijk stress op te laten leveren, merken we dat sommige huisdieren dit anders ervaren. En als je dan een korte vraag hebt aan de dierenarts waarbij je denkt dat een bezoek aan de kliniek niet direct nodig is, dan is het fijn om toch even contact te kunnen hebben.

Dit is de reden dat een online videoconsult tegenwoordig mogelijk is. In dit online videoconsult van maximaal 10 minuten kun je je vragen stellen aan onze dierenarts E. van Gijtenbeek. De kosten van een online consult bedragen € 29.

Ook ideaal voor klanten die op grote afstand wonen van onze kliniek en liever eerst contact willen hebben met onze dierenarts voordat de beslissing genomen wordt om naar Heiloo af te reizen.

Een online videoconsult is dagelijks beschikbaar tussen 09.00 en 09.30 uur en tussen 16.00 en 16.30 uur.

Hoe plan je een online videoconsult?

  • Klik onder deze instructie op ‘Plan een online videoconsult’.
  • Selecteer een datum in het overzicht.
  • Kies het tijdstip.
  • Voer in het volgende scherm je naam en e-mailadres in. Op het e-mailadres dat je doorgeeft ontvang je informatie en de directe link voor het online videoconsult.
  • Geef in het opmerkingenveld informatie door die we kunnen gebruiken bij het beantwoorden van jouw vraag. Dit mag ook al de vraag zijn die je tijdens het online videoconsult wilt stellen. Op die manier kan de dierenarts zich goed voorbereiden.
  • Zodra je de afspraak hebt ingepland, ontvang je een bevestiging met daarin meer informatie over hoe je de betaling voor het online videoconsult kunt voldoen.


Plan een online videoconsult

Let op: mocht er binnen 30 minuten na het maken van de boeking geen betaling zijn ontvangen, dan wordt het online videoconsult geannuleerd.