Wij verkopen de volgende merken voeding:

  • CarniVoer® rauwe voeding en gedroogde snacks voor hond, kat en fret
  • Farm Food® voor de hond
  • Dog lovers® en Cat lovers®
  • Schesir® voor hond en kat

Wij verkopen ook dieëtvoeding die alleen via de dierenarts verkrijgbaar is:

  • Hill’s prescription® dieetvoeders
  • Op aanvraag eventueel andere soorten voeding

Carnivoer®
CarniVoer® is ons eigen voermerk dat bestaat uit rauwe voeding en gedroogde snacks voor honden, katten en fretten. Dit is ontstaan vanuit onze dierenartsenpraktijk Any Animal waar wij veel voedingsgerelateerde problemen oplossen door middel van rauwe voeding. Zelf voer samenstellen is voor de meeste mensen niet mogelijk en de vraag naar een goede rauwe voeding mét kennis van zaken steeg. Om deze redenen zijn wij in 2008 begonnen door onze eigen kant-en-klare rauwe voeding te produceren onder de naam CarniVoer®.

Het lichaam van uw hond of kat begrijpt rauwe voeding. De filosofie achter CarniVoer® is chronische ziekten bij de hond, kat en fret drastisch te beperken door middel van optimale evolutionaire voeding die het meest geschikt is voor carnivoren.

De laatste jaren groeit de belangstelling voor rauwe voeding enorm, hierdoor groeit ook het aanbod van verschillende merken. Een gedegen kennis over voeding voor carnivoren is ons speerpunt. Deze kennis hebben wij opgedaan door middel van opleidingen en ruime praktijkervaring. In onze praktijk worden we steeds vaker geconfronteerd met dieren die, ondanks dat ze rauw gevoerd worden, toch voedingsgerelateerde gezondheidsproblemen hebben. Bij navraag blijkt dan dat die voeding niet voldoende goed in elkaar zit of de kwaliteit niet voldoende is. CarniVoer® heeft zich de afgelopen jaren bewezen. Het is een stabiel en kwalitatief zeer goed merk, die gezondheidsbevorderend is.

Mocht uw interesse zijn gewekt, dan kunt u meer lezen op de website van CarniVoer®.

Bekijk website CarniVoer®