Nieuws Video series

Huisdierverzekeringen

Huisdieren kosten een hoop geld: aanschaf, verzorging, voeding en ook de dierenarts. De standaard zorg zoals vaccinaties, ontworming, huidaandoeningen en ontlastingsproblemen zijn de minste kosten, maar als uw huisdier een ongeluk krijgt en zijn of haar poot breekt of de heup is uit de kom, dan kunnen de kosten aardig oplopen. Als deze kosten dan niet betaald kunnen worden is dat wrang. Voor u en vooral voor uw huisdier. Dan volgt vaak helaas in lastige situaties de beslissing tot het afstaan van een huisdier aan een dierenasiel of zelfs een euthanasie, terwijl een behandeling mogelijk is.

Dit is echter te voorkomen. U kunt uw huisdier verzekeren. Er zijn diverse verzekeraars met verschillende pakketten. Informeer eens wat de mogelijkheden zijn en kies wat voor uw huisdier en u een geschikte verzekering zou zijn. Mocht dan onverhoopt een ongeval met uw dier gebeuren of een chronische ziekte ontstaan die levenslang medicatie vereist, dan kan de verzekering de kosten vergoeden of een groot deel daarvan.

Dit nieuws is geschreven om de zorg voor onze huisdieren te waarborgen.