Nieuws Video series

Etherische oliën bij ons in de kliniek.

 

Met veel succes zetten wij etherische oliën in bij dieren en mensen.

 

In 2016 zijn wij begonnen om met etherische oliën te werken binnen en buiten onze kliniek. Aangezien wij de oliën therapeutisch inzetten willen wij alleen zeer zuivere oliën hebben van een zeer hoge kwaliteit zonder aanslag op de natuur te doen. Onze keuze is gevallen om met de oliën en producten van Young Living te werken.
Menig probleem hebben we door middel van het inzetten van deze oliën kunnen verhelpen zonder inzet van reguliere geneesmiddelen of de reguliere medicatie kunnen verlagen of zelfs stoppen. Ook kunnen de oliën een stuk ondersteuning geven. Zowel op mentaal als fysiek vlak!

Je kunt de oliën bij ons kopen maar je kan ook een account aanmaken waarmee je zelf in de webshop van Young Living de oliën kan aanschaffen. Met een eigen account en bestellen via de webshop heb je direct een korting van maar liefst 24%

Ja ik wil graag een account aanmaken

Voor iedereen die geïnteresseerd is in etherische oliën waar wij mee werken hebben wij een Facebookgroep opgericht Young Living – Erwin&Edith
Leuk! Ik meld me aan

Voor iedereen die in meer of mindere mate professioneel aan de slag willen gaan of begeleiding willen  hebben, hebben wij Oily Animals opgericht vanuit onze dierenkliniek. Er wordt kennis vanuit de kliniek gedeeld en we delen kennis onderling in de groep.

We willen mensen in deze groep die enthousiast en bereid zijn om ook weer kennis te delen en elkaar te helpen. Dit alles met het doel nog meer dieren en eigenaren te kunnen helpen.

Oily Animals bestaat uit een mooie groep mensen met veel diversiteit aan kennis. Zoals dierenartsen, gedragsdeskundigen, T-touch, Lymfe drainage, fysiotherapie, Osteopathie, sportmassage, Raindrop, dierenspeciaalzaken, voeding enz.
En op het gebied van humaan, honden, katten, paarden, landbouwhuisdieren enz.

Heb je interesse om in onze groep Oily Animals te komen neem dan contact op met Edith Kuiper. Dat kan via de kliniek, via ons contactformulier of via Facebook