Nieuws Video series

Onze dierenarts heeft een boek geschreven

Boek van dierenarts Erwin van Gijtenbeek de rauwe waarheid over de voeding van je hond
Jaaaa daar is het dan!

Het boek van onze dierenarts Erwin van Gijtenbeek waar vele van onze klanten zo lang op hebben zitten wachten is verkrijgbaar ๐ŸŽ‰๐Ÿ“™

Een 242 pagina’s dik boek bomvol informatie.

Titel: De rauwe waarheid over de voeding van je hond.
Auteur: Dierenarts Erwin van Gijtenbeek

Wil jij je als hondeneigenaar verdiepen in het geven van rauwe voeding? Dit boek helpt je erbij. Sowieso als je meer wilt weten over voeding geeft dit boek je mooie inzichten.

In het boek beschrijft Erwin hoe eten jouw dier ziek of juist gezond kan maken. Door het boek te lezen weet je hoe je op zoek kunt gaan naar wat voor jouw hond de beste voeding is.
Het boek is verkrijgbaar via de bekende boekhandels.

 

โœ๏ธ Natuurlijk is het ook bij ons in de kliniek te koop en is de kans groot dat je het direct kan laten signeren door de schrijver, onze dierenarts ๐Ÿ˜Š
โœ๏ธ Ook via onze onderstaande twee webshops kan je het boek bestellen en laten signeren.

Vind je het leuk als jouw naam erbij staat? Geef dat dan aan in het opmerkingenveld bij je bestelling. Je kunt het boek ook cadeau doen en een verjaardagswens of andere speciale boodschap in het boek laten schrijven. Ook hier geldt dat je het opmerkingenveld kunt gebruiken om aan te geven wat Erwin in het boek kan schrijven.

Boek via webshop Any Animalย 
Boek via webshop Oily Animals

 

Beschrijving boek:
Erwin van Gijtenbeek is dierenarts, acupuncturist, osteopaat en kPNI therapeut. Zijn werkzaamheden bestaan uit het behandelen van honden, katten en paarden. Al in zijn tijd als student diergeneeskunde in Antwerpen en Gent, viel het hem op dat de opleiding enkel keek naar symptoombestrijding en niet naar het gehele dier. Na zijn opleiding is hij zich gaan verdiepen in voeding, acupunctuur en osteopathie. Voeding wat een medicijn kan zijn, maar ook ziekte verwekkend voor je hond. Met ruim twintig jaar ervaring in het geven van rauwe voeding aan honden samen met de voedselleer uit de Traditioneel Chinese Geneeskunde heeft hij dit boek geschreven. Dit boek is bedoeld voor de eigenaren van honden die zich willen gaan verdiepen in het geven van rauwe voeding aan hun honden. De inhoud is bedoeld prikkelend te zijn, zodat je verder op zoek gaat naar wat voor jouw hond de beste voeding zou kunnen zijn.