Nieuws Video series

Gratis diergeneeskunde op zondag 29 januari 2023

 

Verschillende dieren met ehbo koffer voor gratis diergeneeskunde dierenkliniek Any AnimalOp zondag 29 januari organiseert onze kliniek weer een speciale dag voor mens & dier. In deze tijd van hoge gasrekeningen en steeds duurdere boodschappen stellen wij op deze dag onze kliniek beschikbaar om eigenaren te helpen voor wie financiën een belemmering is. Zowel de dierenarts als de paraveterinairen doneren deze dag hun tijd en kennis voor een goede diergeneeskundige behandeling.

Wij vinden dat ieder dier recht heeft op een gezond en mooi leven. Met deze gratis diergeneeskunde dag willen wij graag de dieren helpen die dit nodig hebben en waarbij geld even geen rol hoeft te spelen.

Welke zorg bieden wij deze dag aan? Je kan bij ons terecht voor een consult van onze dierenarts. Wij voeren eventueel kleine operaties uit, kunnen röntgenfoto’s maken en doen bloed- en urineonderzoeken waar nodig. Ook onze complementaire geneeskunde is mogelijk, zoals Osteopathie en Acupunctuur. Uiteraard kan er ook gevaccineerd en ontwormd worden.

Ken jij of ben jij iemand die een lief gezelschapsdier heeft die onze hulp goed kan gebruiken? Vul dan het aanvraagformulier in. 

Uit de ingevulde aanvraagformulieren maken wij een keuze van de patiënten die wij deze zondag kosteloos gaan helpen. Wij nemen dan contact op met de eigenaren om een afspraak in te plannen.

De gratis diergeneeskunde dag is enkel mogelijk voor gezelschapsdieren zoals honden, katten, konijnen en knaagdieren.

Heb je nog vragen over deze dag? Bel dan gerust naar onze kliniek, wij zijn te bereiken op 072 – 533 93 36. De paraveterinairen staan je met liefde te woord.

=================================================

Aanmelden Gratis Diergeneeskunde dag 29 januari 2023

 • Intake formulier zondag 29 januari 2023

  De gratis diergeneeskunde wordt door Sterkliniek Any Animal Heiloo op de Hoefsmid 5 te Heiloo beschikbaar gesteld onder de volgende voorwaarden.

  - Alleen voor de gezelschapsdieren honden, katten, konijnen en knaagdieren.
  - Alleen voor de situatie dat de eigenaar financieel niet daadkrachtig is om de kosten van een behandeling te kunnen dragen.
  - De beslissing wie in aanmerking komt ligt bij Sterkliniek Any Animal Heiloo. Hierover kan niet worden gediscussieerd.

  Er wordt door ons voor 29 januari 2023 contact opgenomen als je in aanmerking komt.

  Foto’s of beeldmateriaal op deze dag worden alleen gemaakt met toestemming van de eigenaar. Wij geven de mogelijkheid om anoniem gebruik te mogen maken van onze gratis hulp.
 • Met deze dag willen wij, als kliniek, een steentje bijdragen in onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. We willen graag een goede keuze kunnen maken en vragen daarom een korte uitleg hoe het komt dat de kosten voor de aangevraagde hulp niet gedragen kunnen worden.
 • Tot slot. We hebben een eigen parkeerterrein. Er is ook een treinstation in Heiloo. Bent u niet in staat om op eigen vervoer naar onze kliniek te komen? Dan bieden wij aan om u, met het dier, van het station Heiloo op te halen en weer af te zetten.