Spoedvraag via Facebook

Ik ken bijna geen beroepsgroep die zo goed bereikbaar is dan dierenartsen. 

Je belt en je krijgt vrij vlot een assistente aan de telefoon. Vaak kan je nog dezelfde dag of de volgende dag terecht. De meeste klanten zijn gewoon binnen een week geholpen door een dierenarts. 

Telefoon en open deur

Of je loopt een dierenkliniek naar binnen en je wordt ontvangen door een assistente. Als er tijd en ruimte is wordt je snel geholpen en anders wordt er direct een afspraak gemaakt op een tijdstip dat het uitkomt. 

En bij spoed gaat alles op zij en krijg jij voorrang. Jij en je dier worden opgevangen en de dierenarts wordt er direct bijgehaald. Moet er geopereerd worden? Dan wordt direct een operatiekamer in gereedheid gebracht. Tegelijkertijd wordt er geschoven in de agenda. Klanten om geduld gevraagd en afspraken verplaatst. Vaak werken de dierenarts en assistenen dan ook over om alle geplande afspraken voor die dag nog af te krijgen. 

Vraag via Facebook

Dus we hebben een telefoon die het doet en een deur die openstaat. Hoe groot is mijn verbazing iedere keer weer als blijkt dat er via een Facebook privé bericht een vraag is gesteld of het nodig is dat Fikkie of Minou met die en die klacht naar de dierenarts moet?
En werkelijk daar zitten vragen tussen waarbij ik bij de tweede zin al denk: KOMEN! En dan zie ik tot mijn grote schrik dat het een vraag van de dag ervoor is. Er rest mij dan niets anders dan te reageren dat ik hoop dat het dier inmiddels door een dierenarts is geholpen.

Bel ons alsjeblieft

Lieve mensen die dit doen, en hopelijk deze blog lezen 😉, wij zitten niet constant op Facebook waardoor er een zeer grote kans is dat je bericht te laat gelezen wordt.
Bel ons alsjeblieft!
Je kan namelijk nooit ongelegen bellen, hooguit dat het ietsje langer duurt voordat er opgenomen wordt. We vinden het fijn als je belt. Het is onderdeel van ons werk en we helpen je graag!

Tip: Zet het telefoonnummer van je dierenarts vast in je telefoon.
Dit is in ieder geval ons telefoonnummer 0725339336 
Geschreven door

Team Any Animal