Nieuws Video series

Rauwe voeding en evolutie

Voeding voor je hond en kat is een onderwerp dat een serieuze impact op de gezondheid van je hond en kat kan hebben. “Voeding is je medicijn”. Dat zei Hippocrates al 400 jaar voor Christus. Voeding heeft zeker een grote impact op de fitheid en gezondheid van je dier.

De perfecte voeding bestaat niet. Voor ieder dier is dit net even anders. Voeding is in alle maten en merken overal verkrijgbaar. Meer dan vijfhonderd merken brokvoeding zijn er te koop en tegenwoordig ook wel zeventig rauwe voedingsmerken. Als eigenaar van je hond en kat kun je door de bomen het bos niet meer zien. Wat is nu gezond en wat is nu niet gezond?

Ik zal in enkele korte films inzicht over voeding voor je hond en kat geven. De bedoeling van deze informatie is dat je dan zelf kan beslissen welke voeding je aan je hond en kat gaat geven. Wil je meer informatie over voeding voor je dier kun je altijd een voedingsconsult aanvragen op onze Sterkliniek. Onze dierenarts Erwin van Gijtenbeek is gespecialiseerd in voeding voor honden en katten.